LATEST POSTS

Asil Aga  (35609219)                Yaş:15                                           Defans:6 Yükseklik:197cm                           Şut atmak:6 Ağırlık:97kg                                   Hız:4 Maaş:$2,778                                 Top sürme:5 Pozisyon:C                                    Güç:6                                                       Pivot Hareketleri:5 şansım açıldı heralde:)

Turkish / Türkçe/Çaylak Bildirim Başlığı

Rebus sigi sumoj tai laimejai stipriai. 45-33 net. Ir nuo kada grex, valds ir kebis mana tau tapo prasti rberiai. Common vyruti. Geras dfs tiesiog paveze ir tiek. 1mam kel tavo 2 rberiai aikstej o mano tik 1. 2tram ir 3treciam po lygiai reberiu. I vos 3cem po lygiai rb. 4ts vel tavo. Nagi. 

Lithuanian / lietuvių kalba/LKL
FORUM FACTS
40049 Posts 833 Threads 8555 Members serciopel Latest Member 0 Currently Online

Sezonul 13

Posts: 13
Joined: Apr 2017

Posted on February - 12 - 2019 at 16:10

Să nu fie cu ghinion!

 

Divizia Națională a țării noastre a ajuns pe locul 20 în lume ca Division Hardness! Cu cât avem fiecare din Liga I jucători mai valoroși, cu atât vom fi mai sus (DH se calculează pe baza a celor mai buni 10 jucători din fiecare din cele 12 echipe ale diviziei). Numai împreună putem ajunge mai sus!

 

Presezonul a trecut, echipele noastre s-au oprit in calificările competiției internaționale (Sibiu Warriors în semifinale, Corvinul Hunedoara în finală), dar astăzi începe Campionatul, cu cel mai tare meci chiar din prima etapă: Corvinul-Warriors.

 

O să fie un sezon foarte interesant, chiar dacă lupta la vârf, pentru locurile 1-2 probabil se va da doar între cele două echipe. Dar mai interesant cred că va fi restul campionatului, mai ales că acum ne-am adunat deja 9 manageri din cei care jucăm în România, și de multe ori comentăm derby-uri-le etapei live. Pe restul vă așteptăm!

 

https://discord.gg/nAAP2UX

 

Cât despre obiectivele de sezon, eu îmi fixez (din nou) să adun bani, ba chiar să accelerez producția de bani - cât mai mulți bani! Saci de bani! 

💰        

 

  • previous
  • 1
  • next
Posts: 13
Joined: Apr 2017

Posted on February - 12 - 2019 at 23:00

... si sezonul e gata. Felicitări noului campion. 😐

Posts: 98
Joined: Mar 2018

Posted on February - 13 - 2019 at 12:04

... si sezonul e gata. Felicitări noului campion. 😐

Multumesc! A fost un sezon foarte lung si cu multe obstacole, la finalul caruia am reusit in extremis sa ma impun, in pofida unei concurente acerbe.

 

Cu aceasta ocazie tin sa multumesc parintilor si prietenilor care m-au sustinut inca de pe vremea cand nu eram inca in top 3. De asemenea, multumesc sponsorilor, organizatorilor competitiei, furnizorilor de echipament si narcotice, dar in special fanilor, carora li se datoreaza intreg succesul echipei.

 

Am terminat sezonul cu o marja de +72 puncte de pe meci. Markevicius a fost declarat MVP, cu 33 puncte pe meci si nici macar o aruncare de 2 puncte ratata tot sezonul. Bogdan a batut recordul mondial all time cu o medie de 22 assist-uri pe meci. Si toate acestea in conditiile in care Tsvetanov, Rey, Kulig si altii au fost plecati in vacanta intreg sezonul.

 

Lupta pentru titlu a fost extrem de aprinsa pana in ultimul moment. Chiar si in ultima etapa, oricare dintre mine, Craiova, Scientists si Mecatronica inca aveam sanse de a cuceri marele trofeu, insa norocul mi-a suras si am reusit sa inving la cosaveraj. La retrogradare batalia fost chiar si mai crancena. Warriors, Corvinul, CIP si Targu Mures au avut loturi de valoare foarte apropiata intreg sezonul, insa Stefan in cele din urma a avut ghinion si nu a reusit salvarea.

 

Sa speram ca si sezonul 14 va fi la fel de incins. Multa bafta in presezon si in cantonamente!

 

 

 

 

Acest comentariu este un pamflet si trebuie interpretat ca atare.

Posts: 45
Joined: Apr 2017

Posted on February - 13 - 2019 at 15:58

Da.. , dar din pacate e cam gata dar doar acolo sus. Bravo pentru victoria clara Marius!

Posts: 38
Joined: Dec 2018

Posted on February - 14 - 2019 at 03:36

Da pentru mine oricum este un sezon in care am castigat....bani si de asta nu ma pot plange. Cat despre sleahta mea de fani...inca mai invata baietii cum sa fredoneze si poeziile de incurajare. Din pacate in echipa de lautari, nimeni nu prea stie sa citeasca poeziile si din cauza aceasta, echipa de baschet a avut de suferit. Odata ce au auzit jucatorii cum canta fanii, ratau de la aruncari libere, 2 puncte si 3 puncte, aruncau pasele aiurea sau faceau To-uri. Pana si antrenorul nu stia sa isi citeasca adversarii. Sa speram ca sezonul viitor, fanii vor fii mai vioi si intr-un numar cat mai mare.

  • previous
  • 1
  • next