Tai gali mum 22m taure pakurt. Oba Jacob jau 6 zvaigzduciu 😋
Lithuanian / lietuvių kalba/Young guns u17 cup3.2 divizionas
Posted on July - 11 - 2021 at 08:54
Nebūčiau pirkęs Cesnauskio už tokią kainą, bet paėmiau, kad grupėje būtų kažkoks rivaly, nuo to tik įdomesnis žaidimas bus. Linkėjimai, Trakų Gulbei :) po žaidėjo perėjimo pas varžovus tik smagiau varžytis bus ;)
Beje, sudėjau ir savo pusę komandos į rinką po 1€, nepanešu algų kepurės. Jeigu kas nemokamai nori vidutinių žaidėjų su neblogu potencialu patreniruoti, galite pabidinti. :)
- previous
- 1
- next
Posted on January - 20 - 2022 at 09:40
Kazi kaip pavyks pasirodyt aukstesniame lygyje. Ko verti mano dvidesimtmeciai su tikrom komandom. Butu gerai i ketvertuka prasibraut.
Posted on January - 20 - 2022 at 13:57
Kazi kaip pavyks pasirodyt aukstesniame lygyje. Ko verti mano dvidesimtmeciai su tikrom komandom. Butu gerai i ketvertuka prasibraut.
Na pirmas blynas kiek matau neprisvilo 👍
Posted on February - 8 - 2022 at 15:05
Sunku kolkas, tai nebesiparinu.. Varau ant treniruociu ir kaupiu patirti.
Posted on February - 8 - 2022 at 20:44
Sunku kolkas, tai nebesiparinu.. Varau ant treniruociu ir kaupiu patirti.
O tu tyčia imk parintis. Bus įdomiau taip 😉🙂
Posted on February - 10 - 2022 at 12:58
Kad pora metu vyresni sudauze mane be gailescio.. tai reikia manau pasiaugint sezona kita.
Posted on February - 14 - 2022 at 19:32
Kad pora metu vyresni sudauze mane be gailescio.. tai reikia manau pasiaugint sezona kita.
Jei pinigų turi manau bandyk pora veteranų stiprių pasiimt jeigu nori pakovoti dėl pergalių. Bet pakiles į aukštesne vieta lentelėje, kitam sezone bus dar sunkiau
Posted on February - 14 - 2022 at 19:32
Jei pinigų turi manau bandyk pora veteranų stiprių pasiimt jeigu nori pakovoti dėl pergalių. Bet pakiles į aukštesne vieta lentelėje, kitam sezone bus dar sunkiau
Posted on February - 15 - 2022 at 13:10
Kolkas neforsuoju ivikiu. Gerai ir su tokiais paaugliukais. Tegul stipreja ir auga, rezultatai ateis.
- previous
- 1
- next