LATEST POSTS

Može, ako su u tim nižim ligama bot ekipe ili želiš igrač samo brani tu poziciju. Inaće će igrati katastrofalo. Ne zbog visine, Već zbog loših skilova za outside napad. Šut kao primarac jako loš (nizak), kao i PM.  Za samo def igru, nije bitno dali  je igrač postavljen inside ili outside ...mislim

Ex-Yu/Pitanja

Znam da je ovaj momak predodređen za poziciju 3 ali može li da igra PF u nižim ligama ako mu namjestim spolja(outside)?   Klub: Partizan 1945 Državljanstvo: Starost: 30 Visina: 202cm Težina: 102kg Plata: $29,269 Pozicija:     Energy:   100 Forma: Veštine Odbrana: 17 Šut: 9 Brzina: 13 Dribling: 13 Snaga: 6 Post Tehnika: 5 Iskustvo: 18

Ex-Yu/Pitanja
FORUM FACTS
36769 Posts 692 Threads 7379 Members Tsipinio Latest Member 3 Currently Online

Sezonul 13

Posts: 13
Joined: Apr 2017

Posted on February - 12 - 2019 at 16:10

Să nu fie cu ghinion!

 

Divizia Națională a țării noastre a ajuns pe locul 20 în lume ca Division Hardness! Cu cât avem fiecare din Liga I jucători mai valoroși, cu atât vom fi mai sus (DH se calculează pe baza a celor mai buni 10 jucători din fiecare din cele 12 echipe ale diviziei). Numai împreună putem ajunge mai sus!

 

Presezonul a trecut, echipele noastre s-au oprit in calificările competiției internaționale (Sibiu Warriors în semifinale, Corvinul Hunedoara în finală), dar astăzi începe Campionatul, cu cel mai tare meci chiar din prima etapă: Corvinul-Warriors.

 

O să fie un sezon foarte interesant, chiar dacă lupta la vârf, pentru locurile 1-2 probabil se va da doar între cele două echipe. Dar mai interesant cred că va fi restul campionatului, mai ales că acum ne-am adunat deja 9 manageri din cei care jucăm în România, și de multe ori comentăm derby-uri-le etapei live. Pe restul vă așteptăm!

 

https://discord.gg/nAAP2UX

 

Cât despre obiectivele de sezon, eu îmi fixez (din nou) să adun bani, ba chiar să accelerez producția de bani - cât mai mulți bani! Saci de bani! 

💰        

 

  • previous
  • 1
  • next
Posts: 13
Joined: Apr 2017

Posted on February - 12 - 2019 at 23:00

... si sezonul e gata. Felicitări noului campion. 😐

Posts: 87
Joined: Mar 2018

Posted on February - 13 - 2019 at 12:04

... si sezonul e gata. Felicitări noului campion. 😐

Multumesc! A fost un sezon foarte lung si cu multe obstacole, la finalul caruia am reusit in extremis sa ma impun, in pofida unei concurente acerbe.

 

Cu aceasta ocazie tin sa multumesc parintilor si prietenilor care m-au sustinut inca de pe vremea cand nu eram inca in top 3. De asemenea, multumesc sponsorilor, organizatorilor competitiei, furnizorilor de echipament si narcotice, dar in special fanilor, carora li se datoreaza intreg succesul echipei.

 

Am terminat sezonul cu o marja de +72 puncte de pe meci. Markevicius a fost declarat MVP, cu 33 puncte pe meci si nici macar o aruncare de 2 puncte ratata tot sezonul. Bogdan a batut recordul mondial all time cu o medie de 22 assist-uri pe meci. Si toate acestea in conditiile in care Tsvetanov, Rey, Kulig si altii au fost plecati in vacanta intreg sezonul.

 

Lupta pentru titlu a fost extrem de aprinsa pana in ultimul moment. Chiar si in ultima etapa, oricare dintre mine, Craiova, Scientists si Mecatronica inca aveam sanse de a cuceri marele trofeu, insa norocul mi-a suras si am reusit sa inving la cosaveraj. La retrogradare batalia fost chiar si mai crancena. Warriors, Corvinul, CIP si Targu Mures au avut loturi de valoare foarte apropiata intreg sezonul, insa Stefan in cele din urma a avut ghinion si nu a reusit salvarea.

 

Sa speram ca si sezonul 14 va fi la fel de incins. Multa bafta in presezon si in cantonamente!

 

 

 

 

Acest comentariu este un pamflet si trebuie interpretat ca atare.

Posts: 45
Joined: Apr 2017

Posted on February - 13 - 2019 at 15:58

Da.. , dar din pacate e cam gata dar doar acolo sus. Bravo pentru victoria clara Marius!

Posts: 38
Joined: Dec 2018

Posted on February - 14 - 2019 at 03:36

Da pentru mine oricum este un sezon in care am castigat....bani si de asta nu ma pot plange. Cat despre sleahta mea de fani...inca mai invata baietii cum sa fredoneze si poeziile de incurajare. Din pacate in echipa de lautari, nimeni nu prea stie sa citeasca poeziile si din cauza aceasta, echipa de baschet a avut de suferit. Odata ce au auzit jucatorii cum canta fanii, ratau de la aruncari libere, 2 puncte si 3 puncte, aruncau pasele aiurea sau faceau To-uri. Pana si antrenorul nu stia sa isi citeasca adversarii. Sa speram ca sezonul viitor, fanii vor fii mai vioi si intr-un numar cat mai mare.

  • previous
  • 1
  • next